fbpx

Cukrovka mu zachránila život. Nesnáší lítost. Poslechněte si jedinečný díl Diabetes Podcast Live

Jiří Tkadlčík a Tomáš Raška byli hosty Diabetes Podcast Live.

Cukrovka umí spojovat. Tenhle speciální díl Diabetes Podcastu je důkazem. Natáčeli jsme ho v pražském podniku Kasárna Karlín. Pozvali jsme dva hosty: byznysmena Tomáše Rašku a siláka Jiřího Tkadlčíka. A také naše posluchače. A všichni jste přišli! Připomeňte si, jaká byla atmosféra unikátní epizody Diabetes Podcast Live. Je v ní mnoho důvodů, proč na podobnou akci vyrazit příště a nenechat si ji ujít.

Cukrovka vstoupila do života mnoha lidem. Pro všechny diabetiky a také jejich rodiny a přátelé jsme si v prosinci připravili speciální událost: natáčení Diabetes Podcast Live.

Do Kasáren Karlín jsme pozvali dva hosty a dali možnost i samotným divákům, aby se zeptali.

Zároveň jsme tímhle jedinečným dílem završili listopadovou sérii a také celý letošní rok. Byl to takovej menší dárek pro nás všechny.

Prohlédněte si galerii z celého večera

Tak si znovu připomeňte, jak příjemný večer to v Karlíně byl. Anebo se tímto dílem nechte přesvědčit, proč na příští Diabetes Podcast Live také vyrazit. Příští rok bychom to rádi zopakovali. Hledáme prostor a také hosty, které chceme pozvat. Brzy snad oznámíme další podrobnosti 💙


Touto epizodou zároveň uzavíráme Diabetes Podcast ročník 2023. Tento rok jsme se odhodlali, že minimálně jednou za měsíc vydáme nový díl. Začalo to v únoru takovým rozehřívacím pokusem, kde Honza a Jakub odhalili budoucnost Diabetes Podcastu.

Poděkování patří všem posluchačům, je to skvělý hnací motor, abychom přinášeli zajímavé a jedinečné příběhy dál. Už nyní pracujeme na nových dílech. Proto odebírejte Diabetes Podcast na YouTube nebo v podcastových aplikacích. Opět každé první úterý v měsíci tam najdete nový díl.

Apple Podcasts

Google Podcasty

Spotify

Slova díků patří i partnerům, kteří se na Diabetes Podcastu podílí: A.Import CZ, který v tom s námi jede celý rok, a také lékarně Dr. Max za listopadovou sérii.


Povídání máme v Diabetes Podcastu víc než dost. Proto doporučím, ať se mrknete do našeho archivu v sekci Epizody.

V listopadové sérii Diabetes Podcastu 2023 jsme si povídali s kamioňákem Lubošem Dvořákem, biatlonistkou Terezou Jandovou, cestovatelkou Michaelou Lilianou Mikeškovou, politikem Petrem Hladíkem a také maminkou Veronikou Mervartovou a její dcerou Míšou.


Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích a také šiřte Diabetes Podcast mezi své známé, kamarády a členy rodiny. Díky, že posloucháte!

IG: @hrusovskyjan
FB: @hrusovsky.j
IG: @rawaudio_cz


O diabetes podcastu

O cukrovce se říká se, že nebolí a není vidět. Informace o nemoci znějí hrůzostrašně, v Diabetes Podcastu to tak ale není. naopak v něm zjistíte, že i s cukrovkou se dá krásně žít.

Celá série vzniká v produkci Raw Audio pod vedením Jakuba Viliše. Moderátorem Diabetes Podcastu je Jan Hrušovský.