fbpx

Diabetes Podcast vstupuje do roku 2024. Poslechněte si trio tvůrců a poznejte jejich příběh

V lednové epizodě Diabetes Podcastu si povídá tvůrčí trio Honza, Tomáš a Jakub.

V Diabetes Podcastu většinou slyšíte moderátora Honzu Hrušovského a jeho hosty. V pozadí jeho tvorby je ale více lidí. Natáčíme ve stejném studiu v Praze, střih a editování zvuku obstarává také stejný člověk. Nyní se všichni tři sešli u jednoho mikrofonu. Honza a Tomáš cukrovku mají, Jakub nikoliv a dělá vše, aby ho diabetes 2. typu nepotkal.

I proto úvod epizody má pod palcem Jakub Viliš, který pomáhá poznat příběhy Honzy Hrušovského a Tomáše Cetkovského.

Tento díl jsme natáčeli na začátku prosince a původně jsme ho chtěli vydat ještě před Vánoci. Jenže pak se začaly množit dotazy, kdy vydáme záznam z Diabetes Podcast Live.

Apple Podcasts

Google Podcasty

Spotify

Takže jsme přepracovali harmonogram a nejprve vydali díl, ve kterém jsme si před Vánoci mohli znova vychutnat unikátní akci v Praze. Pokud jste s námi v Kasárnách Karlín nebyli a záznam dosud neslyšeli, tak si ho poslechněte.

Zpátky k první lednové epizodě. Tomáš spolupracuje s internetovou televizí DVTV, dříve pracoval v různých mediích jako kameraman a také rád jezdí na motorce. Jak jdou tyhle profese dohromady s cukrovkou? No na rovinu si řekněme, že bez senzorů se to tolik neřešilo 🙂


Povídání máme v Diabetes Podcastu víc než dost. Proto doporučím, ať se mrknete do našeho archivu v sekci Epizody.


Připomínáme i poslední listopadovou sérii. V ní jsme si povídali s kamioňákem Lubošem Dvořákembiatlonistkou Terezou Jandovoucestovatelkou Michaelou Lilianou Mikeškovoupolitikem Petrem Hladíkem a také maminkou Veronikou Mervartovou a její dcerou Míšou.


Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích a také šiřte Diabetes Podcast mezi své známé, kamarády a členy rodiny. Díky, že posloucháte!

IG: @hrusovskyjan
FB: @hrusovsky.j
IG: @rawaudio_cz


4 komentáře: “Diabetes Podcast vstupuje do roku 2024. Poslechněte si trio tvůrců a poznejte jejich příběh”

  1. […] Na začátku roku jste si mohli poslechnout povídání tvůrčího tria: moderátor Honza a zvukař Tomáš jsou diabetici 1. typu, editor a mistr zvuku Jakub se jich ptal, jak vypadají jejich životy s cukrovkou. V únorové epizodě jsme se zaměřili na technologie v léčbě diabetu a zeptali se doktora Michala Krčmy z FN Plzeň, jestli se někdy podaří vyléčit cukrovku. […]

O diabetes podcastu

O cukrovce se říká se, že nebolí a není vidět. Informace o nemoci znějí hrůzostrašně, v Diabetes Podcastu to tak ale není. naopak v něm zjistíte, že i s cukrovkou se dá krásně žít.

Celá série vzniká v produkci Raw Audio pod vedením Jakuba Viliše. Moderátorem Diabetes Podcastu je Jan Hrušovský.